We are the

Atlas Roamers

A kis baráti társaságunk egy egyszerű fotós találkozóval kezdődött, de úgy éreztük többre lennénk képesek együtt, így megalakítottuk az Atlas Roamers fotós csapatot. Legyen hó, szél, napsütés, számunkra nincs rosszidő. Szeretünk együtt kalandozni gyönyörű tájakon és felfedezni új, érdekes helyeket. 


3 fotós
egy közös cél érdekében,
akik imádnak együtt fotózni, túrázni és felfedezni a világot. 

 

Ervin Filipich és Balla-Schottner Bence Berchtesgaden területén - Atlasroamers

Az élmények mellett ugyanannyira fontos, hogy az ott láttotakról készüljön igényes képanyag. Ugyanazon a helyeken járunk, de mégis más-más képekkel térünk haza.

Úgy gondoljuk, hogy minden képalkotónak megvan a maga egyedi stílusa és látásmódja, de egy valami biztosan közös bennünk, hogy a jó fotó érdekében beleadunk 110%-ot. 

 

Az évek során összegyűjtöttünk sok tudást, követtünk el hibákat amiből lettek tapasztalatok és ez az ami motivál minket arra, hogy workshopokat szervezzünk a leghatékonyabb tudásátadás érdekében.

Atlasroamers csapat Berchtesgaden területén

A tanulás, minden témában egy nagyon hosszú véget nem érő folyamat. Úgy gondoljuk, ha valaki már az elején észreveszi a hibákat és tanácsokat ad abban, hogyan tudd a legtöbbet kihozni a pillanatból az garantáltan felgyorsítja a fejlődésedet.

Tarts velünk a fotós túráinkon és meglátod, hogy mit meg nem teszünk egy jobb fotó érdekében!

Kik is vagyunk mi?

Balla Shottner Bence

Budapesten született jelenleg itt is élő fotográfus.

A képalkotás régóta érdekli, de 2018 óta került be a mindennapjaiba. Számára a fényképezés, egyfajta kikapcsolódási forma, így annak minden pillanatát 100%-ban élvezi

Balla-Schottner Bence - Atlasroamers

Bencéhez legközelebb a Landscape/Adventure/Asztrofotózás és az ember ábrázolás tájba illesztett és intimebb formája áll.

Bolygónk számos pontján készít képeket lenyűgöző helyszínekről. Szeret egy helyre többször visszamenni, hiszen a táj sohasem mutatja kétszer ugyan azt az arcát, így mindig egy új formáját tudja megörökíteni.

 

Az újabb helyszínek felkutatása és meglátogatása lelkesítik annyira, hogy szabad idejében szívesen tölti vele az idejét. Szeretné ezeket a tájakat másoknak is megmutatni, illetve ezt a kikapcsolódó életérzést másokkal is megismertetni és átadni workshop és online oktatás formájában.

Filipich Ervin - Atlasroamers

Ervin Filipich

Budapesten született jelenleg Németországban élő Magyar fotográfus.

A fotográfia régóta érdekli, de 2016 óta került be a mindennapjaiba. Szereti a kép készítés minden folyamatát, fényképező elkattintásától az utómunkáig.

Sok témában jártas, de hozzá legközelebb a Landscape/Adventure fotózás és az ember ábrázolás minden formája fényképezővel és drónnal egyaránt.

A világ minden táján készít képeket érdekes emberekről, különleges tájakról. A természet szépsége, kiszámíthatatlansága és a fotózás adta szabad kreativitás ad neki újabb és szinte kifogyhatatlan inspirációt a soron következő vizuális projekt megvalósításához.

 

Ez a szakma lelkesíti annyira, hogy szabad idejében szívesen tölti vele az idejét, de céllal még inkább motiváló, ha a tudását át tudja adni workshopokon és online oktatás formájában.

www.ervinfilipich.com

Péter Leyer

Vácon született, jelenleg Budapesten él.
A fotózás régóta foglalkoztatja, de ez a hobbija igazán 2017-ben vált szenvedéllyé, aminek azóta is hódol. Már egy-egy fotózásra és/vagy túrára való felkészülés is feltöltődés számára.

PetiTreCime-2.insta.jpg

Péter kezdetben az akkor még viszonylag újnak számító „madárperspektívát” részesítette előnyben, azaz főleg drónnal kezdett fotózni. Ugyanis kreativitásának köszönhetően szeret új dolgokat, lehetőségeket kipróbálni. Később felszerelése fényképezőgéppel is kibővült, de drónfotózás mai napig szenvedélye maradt.

 

Emellett igazi természetfüggő, imád utazni, túrázni, új helyeket felfedezni, és természetesen közben megörökíteni a tájat és a pillanatokat. Számára a legkedveltebb témák a 
Landscape/Andventure/Cityscape 

A világ számos országában megfordult már, ahol megörökítette az érdekesebbnél érdekesebb helyszíneket. Ezeket a tapasztalatokat pedig szívesen adja át másoknak is oktatás formájában.